Відділ продажу:

+38-050-073-69-08
+38-067-530-70-25
email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

viber app 48x48viber app 48x48

Наша адреса:

36000, Полтава,
вул. Європейська 2, к. 303

Наш графік:

Пн-Пт, с 8:30 до 18:00
тел: +38 (0532) 501-004

viber app 48x48viber app 48x48

Виробництво виробів
з мерканіту/капролону/фторопласту
на замовлення

Виробництво виробів з мерканіту/капролону/фторопласту на замовлення

Капролон або поліамід - це полімер, який виділяється відмінними конструктивними та експлуатаційними властивостями. Деталі з поліаміду володіють високою антифрикційні, хімічно стійки. Зокрема, витримують вплив бензину, спирту, ряду кислот і лугів, а також інших слабких розчинників, можуть працювати в масляному середовищі.

Також деталі з капролона прекрасно витримують біологічні фактори впливу, не проводять електричний струм, відмінно тримають удар без залишкової деформації, що не набухають у воді і стійкі до абразивного зносу. Говорячи більш простою мовою, це пластик, який по конструкційним властивостям може замінити бронзу і сталь при виготовленні ряду деталей. І при цьому володіє куди меншою питомою масою, що важливо для промислового виробництва.

З поліаміду можливе виготовлення будь-яких деталей. Найбільш часто в машинобудуванні, хімічній та інших промислово-інженерних сферах застосовуються ролики, втулки, шестерні, кільця і ​​інші рухливі деталі, вимоги до довговічності яких найбільш високі.

Приклади виготовлення деталей з поліаміду (капролона) і мерканіта

Дуже цінуються міцностні властивостідеталей з поліаміду в суднобудуванні: наприклад, втулки при порівнянній міцності з бронзовими виробами мають масу приблизно на 85% менше, витримують падіння зі стапеля на дно дока, монтуються в рази легше і швидше. А там, де потрібні підшипники, виготовлення деталей з капролона дозволяє з успіхом замінити поліетилен ультрависокої тиску. Також виготовлення деталей з поліаміду затребуване для виробництва кріплень різного типу.

При виготовленні деталей з капролона/фторопласту не використовується азбест: це досить рідко для конструкційних промислових полімерів. На практиці це означає безпеку при обробці деталей за місцем.

Робочі температури таких виробів - до 140ºС при постійній експлуатації і до 180 градусів короткочасно. Деталі з капролона витримують 50-градусний мороз без утворення тріщин.

ТОВ «Полтавхім» виробляє з капролону/фторопласту або мерканіту (вдосконалений поліамід):

  • шестерні, кільця, втулки, ролики;
  • кріпильні вироби (болти, гайки, саморізи);
  • виготовлення деталей на ЧПУ
  • виготовлення деталей на фрезерних верстатах
  • виготовлення деталей по кресленнях замовника: шестернею, зірочок, ланцюгів, валів, вал-шестернею, зубчастих коліс і ін. виробів з капролона (поліаміду),
  • мерканіта, фторопласту, Поліацеталь (поліоксиметілена, полиформальдегида)
  • виготовлення деталей з склотекстоліту (Стефен, Стефен-1 ГОСТ 12652-74, Стефен-У, СТ-ЕТФ ГОСТ 12652-74 та ін .;
  • поліетилену, поліформальдегіду, поліаміду (поліамід-6, ПА-6, капролон, мерканіт) і ін. будь-якої складності - за кресленням  за зразком замовника;
  • інші деталі по специфікаціям замовника;
  • можливо серійне виготовлення деталей з поліаміду будь-яких заданих розмірів.

Забезпечується висока точність литва (допуски нижче не тільки ніж вказано за ГОСТом, а й за західними вимогами по ISO). За домовленістю можливе оперативне виробництво середніх і великих партій деталей з поліаміду.

Виробництво з поліаміду - один з ключових проектів нашої компанії. Завдяки доступності цін на виробництво деталей з даного полімеру, ми забезпечуємо розвиток вітчизняного машинобудування та пов'язаного з цією сферою бізнесу. ТОВ «Полтавхим» дозволяє отримати необхідні деталі швидко, просто і саме тоді, коли це вам необхідно.

 

Телефони відділу продажу:

+38 (050) 073-69-08
+38 (063) 293-13-50

Форма зворотнього зв'язку